http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2015/10/JJF-oplaeg-2.jpg

Delegation fra Taiwan besøger WHINN og Illuminaut

21 oktober - 2015

Tirsdag den 20. oktober 2015 holdt Illuminauts CEO Jørgen Jakob Friis et oplæg for et taiwanesisk delegation, hvoraf mange af de deltagende var fra ITRI - Industrial Technology Research Institute. 16 taiwanesere fulgte opmærksomt med i oplægget, der omhandlede forretningsmulighederne i Danmark for asiatiske lande, og hvordan Illuminaut kan hjælpe dem med at etablere sig og skabe kontakt til relevante interessenter.

Især var der fokus på de udfordringer, som asiatiske lande kan støde på, når de vil begå sig på det Europæiske marked; forskelle på udvikling af prototyper, planlægning, og indstilling til hvorvidt teknologi skal overtage menneskelige interaktioner eller blot støtte de ansatte i håndtering af patienter, er alle ting der skaber barrierer når man vil gå fra ét marked til et andet.

Oplægget sluttede af med nogle få spørgsmål, og mange venlige tilbud om rundvisninger, når Jørgen Jakob besøger Taiwan i slutningen af oktober. 

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk