http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2015/06/logo-fuji-machine-v2.jpg

Fuji Machine tester i Odense

21 juni - 2015

Fuji Machine tester i Odense

Fuji Machine var i uge 24 i Odense for at teste deres “Transfer Robot”, hvilket er en robot der kan forflytte en person fra et sted til et andet, fx fra en stol over i sengen: I denne test blev robotten bl.a. testet af patienter og personale fra OUH og Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning.

Testugen var en del af en aftale som Fuji Machine i 2014 underskrev med Odense Velfærds Konsortium, der består af Odense Kommune, Odense Universitetshospital, Syddansk Sundhedsinnovation, Udvikling Fyn, Accelerace Management og Illuminaut.

I Odense har Fuji Machine fået tilrettelagt en test, der undersøger specifikke punkter for netop deres robot og det udviklingsstadie teknologien befinder sig på. Fuji Machine valgte Odense pga. den høje ekspertise inden for robot- og velfærdsteknologi og den kvalificerede sparring omkring videreudviklingen af robotten.

Fuji Machines test var udformet som følgende:

5. maj 2015 – pre-test

Da robotten ankom til Odense blev den først testet af tre forflytningsinstruktører fra Odense Kommune og OUH for at teste om produktet kunne godkendes til videre test med testpersoner samt for at give det første feedback på robotten til Fuji Machine.

Uge 24 2015 – test-uge

Mandag:           Usability test på OUH med patienter og personale

Tirsdag:             Usability test i Odense Kommune med borgere og personale fra Ældre- og Handicapforvaltningen.

Onsdag:            Sammenligningstest, hvor ”transfer robot” sammenlignes med fire andre forflytningsteknologier med henblik på at klarlægge styrker og svagheder ved ”transfer robot”.

Torsdag:            Co-creation workshop, hvor Fuji Machine præsenteres for testresultaterne, og hvor der i fællesskab arbejdes på løsningsforlag til den videre udvikling af robotten.

Det er anden gang Fuji Machine er i Odense for at teste nogle af deres produkter. Første gang var i august 2014, hvor de testede deres ”Support Robot”, der kan støtte ældre og handicappede med at rejse sig, stå og gå, og derved give brugerne større mobilitet og reducere den fysiske belastning hos personalet.

 

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk