http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2015/09/JJF-ved-Innovation-Talk-i-Japan-med-John-Moriwaka-2.jpg

Illuminaut i Fyens Stiftstidende

7 september - 2015

Illuminaut i Fyens Stiftstidende

Søndag den 6. september 2015 var Illuminaut i Fyens Stiftstidende, der bragte to artikler om Illuminauts samarbejde med Japan.

I disse to artikler blev Jørgen Jakob Friis’s baggrund blandt andet præsenteret da hans baggrund er grunden til at han stiftede Illuminaut.

Jørgen Jakob Friis har nemlig en mangeårig interesse for Japan, både gennem den japanske kampsport aikido, som han har dyrket i over 30 år, men også professionelt, gennem tidligere arbejdspladser. Han kunne se en stor interesse hos japanerne for at samarbejde med det danske sundhedssystem, og derfor lavede han virksomheden Illuminaut.

Illuminaut er en konsulentvirksomhed, der oprindeligt fokuserede på at hjælpe japanske virksomheder ind på det danske marked. Siden har Illuminaut udviklet sig til også at hjælpe danske virksomheder ind på det japanske marked og seneste har Illuminaut fået interesserede henvendelser fra bl.a. Taiwan og Australien.

Citater fra artiklerne i Fyens Stiftstidende den 6. december 2015:

”Japanerne er meget interesserede i den danske måde at arbejde på, men vi er også nødt til at respektere deres tilgang til opgaven. En enkelt sætning kan ødelægge alt”. [Citat Jørgen Jakob Friis til Fyens Stiftstidende].

”Japanere er mindst lige så gode til at få ideer, som vi er, men i udviklingsforløbet er vi mere fleksible og hurtigere til at skifte retning, hvis vi er på vej i en forkert retning”. [Citat Jørgen Jakob Friis til Fyens Stiftstidende].

Se artiklerne her:

Undgå de kulturelle sammenstød (www.fyens.dk)

Japanere på spring til Fyn (www.fyens.dk)

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk