http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2015/04/illu-dd.jpg

Illuminaut & DDcated

16 april - 2015

I maj 2015 underskrev Illuminaut en aftale med DDcated om at sælge deres produkter på det japanske marked.

DDcated har specialiseret sig i beskyttelsestøj til forskellige industrier og grupper. DDcated fokuserer hovedsagligt på to produktområder: beskyttelsestøj til maritime aktiviteter (fx eftersøgning og redningsarbejde, offshore, fragt og fiskeri) og specialdesignet tøj til motorcyklister.

DDcated har fået en ordre hos Flyvevåbnet, hvor redningstjenesten i Eskadrille 722, fremover skal bruge deres beskyttelsesdragt. Dragten er med til at forøge sikkerheden for redderne ved deres redningsarbejde. Denne dragt bliver nu videreudviklet og tilpasset andre maritime industrier.

Motorcykeltøjet er specielt designet til at være både moderigtigt og behageligt beskyttelsestøj, idet det er DDcateds tanke, at hvis du ikke bruger tøjet, beskytter det dig heller ikke. De har derfor arbejdet på at designe motorcykeltøj, der er moderigtigt og behageligt at have på, sådan at motorcyklister får lyst til at bruge tøjet. De muligheder motorcyklister har for beskyttelsestøj på det nuværende marked, er generende, tungt og meget begrænset i design.

DDcated ledes af tre personer. Bernard De Silva, direktør, har en lang karriere inden for salg. Carsten Sommer, designingeniør, har sine rødder plantet solidt i innovationsverdenen. Som ingeniør i integreret design, arbejder han dedikeret på at finde nye veje til at få det bedste produkt på markedet og sætte nye standarder for beskyttelsestøj. Grundlæggeren af visionen er læge Mikkel Præst. Både i hans civile og militære arbejde har han gentagne gange set hvilke arbejdsskader redderne pådrager sig. Han arbejder derfor dedikeret på at redde liv, ved at ændre den måde beskyttelsestøj anvendes.

Som følge af denne dristige tankegang, har de tre unikke drenge fra DDcated skabt et unikt produkt, der bliver solgt i flere lande.

Illuminaut har lavet en aftale med DDcated om at hjælpe dem med at sælge både beskyttelsesdragten og motorcykeltøjet i Japan.

 

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk