http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2016/04/faa-indblik-i-japan-verdens-stoerste-marked-for-velfaerdsteknologi.jpg

Illuminaut holder oplæg om Japan – verdens største marked for velfærdsteknologi

5 april - 2016

Få indblik i Japan – verdens største marked for velfærdsteknologi

Kom og mød Illuminaut, som har specialistviden om det japanske sundhedssystem, og hør om udvikling og anvendelse af sundheds- og velfærdsteknologi i Japan og andre asiatiske lande.

________________________________________
Start: 03.05.2016 | kl. 13:30
Slut: 03.05.2016 | kl. 16:00
________________________________________

Japan er verdens tredje største økonomi. Landet har en demografisk udvikling meget lig den vi har i Danmark, dog er den langt mere omfattende. Allerede nu er 20 % af befolkningen pensionsmodne eller ældre, og med en fødselsfrekvens på 1,2 er det nødvendigt at reformere sundhedssystemet. Japan har samtidig en lang række virksomheder, der er verdensførende inden for teknologisk udvikling, men som ofte savner læring om globalisering og/eller brugerdrevet innovation.
Med et privatiseret pleje- og sundhedssystem tilbyder Japan nogle unikke afsætningsmuligheder for danske produkter, der har de kvaliteter, som stammer fra et meget moderne sundhedssystem, hvor patient og fagperson er i centrum for behovsafdækkelsen.

Illuminaut inviterer i samarbejde med Welfare Tech til et medlem-til-medlem møde i Odense. Her vil de præsentere indsigter og ekspertviden om det Japanske marked for sundheds – og velfærdsteknologi samt marked generelt. De vil præsentere en række områder, hvor potentialet er ekstra stort for danske aktører, samt påpege faldgruberne, og komme med deres bud på, hvordan de bedst undgås.
Oplæggene bliver præsenteret af Jørgen Jakob Friis, ejer og leder af Illuminaut, samt af medarbejdere i Illuminaut. Virksomheden har store erfaring med Japan gennem utallige rejser og ophold i landet over en lang årrække.

Målgruppe
Arrangementet retter sig primært mod danske producenter af velfærdsteknologi samt leverandører af ydelser til producenter af velfærdsteknologi. Alle er velkomne.
NB! Vær opmærksom på, at dele af programmet kan foregå på engelsk.

________________________________________

Program

13:30 Registrering
13:34 Velkomst
13:50 Japan som marked for velfærdsteknologi
14:30 Pause
14:40 Cases om Japansk velfærdsteknologi og om dansk teknologi i Japan
15:10 Networking via open space i miniformat
15:40 Opsamling på udvalgte projektidéer og spørgsmål

________________________________________

Yderligere information

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Jørgen Jakob Friis, CEO, Illuminaut,jjf@illuminaut.dk, T.+ 45 2392 8855.

For flere oplysninger om eventet: http://www.welfaretech.dk/arrangementer/2016/maj/faa-indblik-i-japan-verdens-stoerste-marked-for-velfaerdsteknologi

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk