http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2015/05/produkt-gamification.jpg

Illuminaut Interaktiv

Hvordan udnytter du bedst mulighederne i gamification og interaktiv teknologi? Illuminaut kan levere den erfarings- og evidensbaserede viden du har brug for til at udvikle og implementere disse koncepter så hurtigt og effektivt som muligt.

 

Gamification, Internet of Things (IOT), interaktive enheder, Pervasive computing, nudging og motivation, sociale robotter Disse koncepter er alle nemme at forklare, men svære at implementere på en brugbar måde. Med årelang erfaring inden for udvikling af interaktiv og distribueret rehabilitering og læring, har Illuminaut opbygget en anseelig viden i hvordan man undgår de mest almindelige faldgruber. På den måde kan vi give jer mest værdi for pengene og sikre at I på en effektiv måde udvikler og implementerer den rette type af oplevelse i forhold til jeres målgruppe, så produktet får de nødvendige aspekter for at det bliver en succes.

 

Det kan for eksempel være svært at navigere i gennem den store mængde forskning der bliver lavet på indre/ydre motivationsparametre og belønningsstrukturer ligesom det at måle kvalitet og kvantitet af bevægelser samt game-play effektivitet kan simplificeres hvis man først gør sig målet bevist.

 

Illuminaut kan hjælpe jer med at bygge de bedste rammer med de rette teoretisk baserede modeller for jeres projekt.

Lad os lege – Lad os interagere – Lad os illuminere og navigere dine præcise behov for interaktivt design.

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk