http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2015/11/australsk-delegation-workshop-1.jpg

Innovations workshop med australsk delegation

22 oktober - 2015

Onsdag den 21. oktober 2015 besøgte en australsk delegation Forskerparken i Odense, hvor de bl.a. deltog i en innovationsworkshop arrangeret af to studerende fra Syddansk Universitet og Illuminaut. De seks australiere kom bl.a. fra hospitaler og plejehjem.

Under workshoppen, som blev indledt med en præsentation om forretningsmulighederne i Danmark samt med få ’ice breakers’, blev delegationen opdelt i to hold, som hver fik til at opgave at udtænke en innovativ løsning på nogle af de problemer, som ældre kan stå over for.

Med problememnet ”Ensomhed” fandt de to grupper på hver deres løsning; den ene ville løse problemet ved fysisk at få de ældre ud af lejligheden og ind i fællesskabet til forskellige aktiviteter vha. et indbydende skilt, mens den anden opfandt et betalingsform kaldt ”Grand bit” - i stil med BitCoins - som kunne optjenes ved at foretage diverse handlinger med familie og venner.

Alle deltog engageret i workshoppen, og eksperimenterede med de mange gadgets de studerende havde medbragt. 

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk