http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2015/07/designtur-udklip.jpg

Inspirerende designtur til Japan

30 juli - 2015

Illuminaut arrangerer en inspirerende designtur til det unikke Japan

Den 17. til 22. september 2015 tager Illuminaut på en designtur til Tokyo, Japan, sammen med en lille eksklusiv gruppe medarbejdere fra reklame og designvirksomheder.

Der findes mange muligheder for at finde inspiration i Japan og med 10 års erfaring i det japanske kender vi hos Illuminaut mange af de helt unikke visuelle og æstetiske muligheder, som Japan tilbyder.

En af disse muligheder kan opleves hvert andet år, hvor en hel landsby bliver omdannet til en stor sammensmeltning af gammel bygningsæstetik og moderne kunst i en måned. Resultatet er enestående og giver en spændende chance for at tænke nye tanker inden for design, æstetik og trends.

Derfor har vi sammensat en særlig tur for design/reklame virksomheder. Turen rummer ikke blot et besøg til den unikke landsbys udstilling, men også et par dage i Tokyos neon-nat, hvor I kan opleve hele spekteret lige fra det traditionelle japanske køkken til den vildeste popkultur.

Med på turen kommer medarbejdere fra Illuminaut, der har stor erfaring med japansk kultur og sprog. Vi planlægger en ekskursion for et mindre antal deltagere, så der bliver tid til fordybelse og mulighed for at komme ind på steder, hvor store grupper ikke kan være med.

Hvis I kunne tænke jer at tage på en inspirationstur, en tur med kunder, eller en tur som led i et strategiseminar, så er det her turen for jer. Vi kan tilpasse programmet, så der også bliver mulighed for at opfylde særlige ønsker. Derfor har vi ladet programmet være delvist åbent, så vi kan trække det i den retning, der passer til jer.

Hvis du synes det ser spændende ud, så skriv eller ring på plj@illuminaut.dk / 2280 6092 og bestil plads, eller aftal tidspunkt for en nærmere uforpligtende dialog, hvis I har spørgsmål til turen.

Du kan se et program her.

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk