http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2015/12/join-us-workshop.jpg

Innovationsworkshop

Find the Issues
Get the ideas

Det er en udbredt diskussion om nogle nationer er mere kreative end andre. Faktum er at alle mennesker har evnen til at være kreative – de har bare brug for de rette omgivelser og omstændigheder.

 

En meget praktisk definition på innovation er skabelsen OG implementeringen af en ide til en teknisk løsning eller administrativ eller social ændring. Det vigtigste er at innovation skal implementeres før det er komplet. Det bare at få ideer er ikke innovation.

 

Kombineret med det faktum at innovation højst sandsynligt sker meget hurtigere i små start up virksomheder end i store organisationer (med en faktor på helt op til tre), så har måden vi organiserer innovationsteamet en meget stor indvirkning på potentialet.

En lige så vigtig faktor er tankegangen. Baseret på hjerneforskning fra Aalborg Universitet er der udviklet en række øvelser der kan hjælpe med at tænke innovativt. De er designet til at reducere følelsen af hierarki og give deltagerne modet til at udtrykke deres ideer og tanker.

Til sidst, har også de fysiske omgivelser og den måde processen guides en enorm betydning.

 

Illuminaut kan arrangere workshops, der giver dit team alle muligheder for at frigive deres kreative potentiale samtidig med at de holder fokus på rent faktisk at opnå de ønskede mål.

Dette gør vi i samarbejde med erfarne facilitatorer, som vi udvælger i forhold til jeres behov. Vi benytter os ofte af model teknologier eller andre typer at fysiske medier til at udtrykke begreberne.

 

Du er måske:

  • En servicebaseret virksomhed, der har brug for at udvide produkt-porteføljen til et marked i evig ændring
  • En teknologi producerende virksomhed, der ønsker at skabe nye produkter – eller opdatere jeres eksisterende produkter til at kunne følge med kundernes behov
  • En virksomhed, der ønsker at indtage et helt nyt forretningsområde og har brug for at finde ud af hvordan det gøres bedst muligt

Vi følger altid op på workshoppen med en rapport og en håndgribelig præsentation af jeres resultater, og vi sikrer at processen er forankret i organisationen, således at potentialet kan udfoldes.

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk