http://illuminaut.dk/wp-content/uploads/2015/06/nyhed-moriwaka-aftale.jpeg

Moriwaka Medical og Illuminaut

21 juni - 2015

I juni 2015 har Moriwaka Medicals indgået en aftale med Illuminaut om at åbne et kontor i Danmark gennem Illuminauts Company Hotel.

Moriwaka Medical

Moriwaka Medical er en japansk virksomhed grundlagt i 1972. De designer, producerer og reparerer medicinsk udstyr samt giver specialiseret medicinsk rådgivning til det medicinske område.

De har til formål er at reducere de byrder læger og sundhedspersonale udsættes for, ved at støtte og minimere risiko.

Moriwakas filosofi er at være proaktive og innovative og deltage med de nyeste udviklinger inden for software og teknologi, i både det nationale og internationale samfund.

Moriwaka Medical investerer kontinuerligt i forskning og udviklingsinitiativer ud fra en forpligtigelse til løbende at forbedre og finde de bedst tilgængelige værktøjer og deres ideelle implementering.

Illuminauts Company Hotel

Illuminaut giver japanske virksomheder muligheden for nemt at etablere et kontor i Danmark. Ved at have et kontor i Danmark, får de japanske virksomheder en række fordele når de gerne vil videreudvikle eller sælge deres produkter på det danske og europæiske marked. Det kunne fx være deltagelse i research projekter og modtage midler fra EU, fx gennem Horizon 2020 programmet. De japanske virksomheder får også adgang til regionale og nationale support initiativer, fx fra Markedsmodningsfonden.

Illuminauts Company Hotel service omhandler for eksempel registrering af firma, bogføringssystem, oprettelse af bankkonti, administrativt personale, japansk talende support samt en kvarterlig statusrapport.

Vil du høre mere om Moriwaka Medicals eller om Illuminauts Company Hotel, er du velkommen til at kontakte Illuminaut på info@illuminaut.dk

Illuminaut | CVR nummer: 33211600 | Bredgade 113, 5492 Vissenbjerg - Danmark | Telefon: +45 2392 8855 | info@illuminaut.dk